τοκετός

Ρεφλεξολογία στον τοκετό

Η Ρεφλεξολογία στον τοκετό είναι το σκέλος με τις πειρσσότερες έρευνες λόγο του ότι ασκείτε σε μαιευτήρια και αποδεικνύεται μέσω έρευνων η αποτελεσματικότητα της στην μείωση του πόνου και στην διάρκεια του τοκετού.

κύηση

Στα τρία τρίμηνα της κύησης κλιμακόνονται αλλαγές σε ενα μεγάλο εύρος στα οργανικά συστήματα των γυναικών. Η μέθοδος της Ρεφλεξολογίας βοηθάει στην μείωση ή και στην εξάλλειψη των συμπτωμάτων αυτών, με σκοπό να έχει το σώμα δυνάμεις για τον τοκετό.

ρεφλεξολογία

Τα αγαπημένα πρόσωπα του Holistic Health, θυμούνται να προσέχουν την υγεία τους και να να κάνουν👣 Ρεφλεξολογία απλά για ευεξία αλλά και για ότι πρόβλημα υπάρχει στον οργανισμό τους.

ύπνου

Έλλειψη ύπνου και βάρος

Δεν κοιμάσαι αρκετά; Ο νυχτερινός σου ύπνος φτάνει τις 8 ώρες; Μήπως ξυπνάς κουρασμένος/η και πεινασμένος/η επειδή δεν κοιμήθηκες αρκετά;
Αυτά τα ερωτήματα έχουν απασχολήσει πολυάριθμες μελέτες, οι οποίες αποδεικνύουν ότι η έλλειψη ύπνου επηρεάζει το σωματικό βάρος.

εμβρθομεταφορά

Η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή είναι μια περίοδος που οι γυναίκες κυρίως, θέλουν υποστήριξη καθώς η εμμονή τις περισσότερες φορές έχει χτυπήσει την πόρτα. Οι 15 μέρες που περιμένουμε το αποτέλεσμα της χοριακής γοναδοτροπίνης, για να δούμε αν τελικά η εμφύτευση της βλαστοκύστης προχωράει είναι για αρκετές γυναίκες μια παύση του χρόνου χωρίς παρόν. Πως θα σου φαινόταν αν αυτές οι μέρες μπορούσαν να περάσουν πιο εύκολα και πιο χαλαρά?

διατροφή

Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι ένας διαιτολόγος βρίσκεται μονίμως σε ένα καθεστώς αυστηρής δίαιτας, υπολογισμού θερμίδων, σκληρής άσκησης, αποχής από το αλκοόλ, τα γλυκά, τα junk food και ότι δεν τρώει ποτέ έτοιμο φαγητό. Κι όμως η διατροφή ενός διαιτολόγου δεν ακολουθεί αυτή την πορεία, ούτε βασίζεται σε μυστικά και μαγικά «μαντζούνια».

Γαστροοισοφαγική

Η νόσος της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης είναι μια χρόνια πάθηση που εμφανίζεται όταν το γαστρικό οξύ ή ενίοτε το περιεχόμενο του στομάχου ρέει προς τα πίσω/πάνω στον οισοφάγο. Οι επαναλαμβανόμενες παλινδρομήσεις των οξέων προς τον οισοφάγο μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στον οισοφάγο.

λαχανικά

Η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών εποχής συμπεριλαμβάνεται πάντα στη λίστα των αρχών της υγιεινής διατροφής , και αυτό διότι η καλλιέργεια φρούτων ή λαχανικών στη μη κατάλληλη εποχή τους απαιτεί τη χρήση θερμοκηπίων και μεγάλης ποσότητας φυτοφαρμάκων, τα οποία μειώνουν τελικά τη περιεκτικότητα των θρεπτικών συστατικών.

μύδια

Μύδια

Το ήξερες ότι τα μύδια αποτελούν πηγή βιταμινών, πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας, είναι χαμηλά σε λίπος χοληστερόλη και θερμίδες; 

TOP