ρεφλεξολόγος

Καθημερινά tips υγείας και ευεξίας από τη Δέσποινα Παπαβασιλείου τη ρεφλεξολόγο του Holistic Health.

ρεφλεξολογία γλυφάδα

Τι είναι η ρεφλεξολογία και πώς μπορεί να σε βοηθήσει να ζεις καλύτερα; Η ρεφλεξολόγος Δέσποινα Παπαβασιλείου από το Holistic Health στη Γλυφάδα απαντά σε κάθε πιθανή σου απορία.

Πρησμένα πόδια

Tα πρησμένα πόδια που αποκτούν οι εγκυούλες κυρίως το καλοκαίρι, είναι μια κατάστασή που διορθώνεται με την Ρεφλεξολογία και καλό είναι να το δοκιμάσεις αυτή την εποχή για να περπατήσεις επιτέλους με ανάλαφρα πόδια. 

σεμινάρια για τη γυναίκα

Κύκλοι σεμιναρίων

Με δύο λόγια το 2019-2020 ετοιμάζουμε πολλά θέματα στο Holistic Health με βάση την ύπαρξη του γυναικείου φύλου, που βρίσκεται σε μια εχθρική κοινωνία και μας αναγκάζει να γνωρίζουμε για να μην «πέσουμε θύματα» εκμετάλλευσης.     Δείτε όλα τα σεμινάρια:

λιπαρά

Η μείωση της πρόσληψης λίπους μπορεί να επιτευχθεί μέσα από διάφορες τροποποιήσεις στις διατροφικές συνήθειες του ατόμου. Διαβάστε παρακάτω μερικούς απλούς τρόπους που μπορούν να συμβάλουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Συμβουλές Διατροφής για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά και τρόφιμα που είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για την περίοδο των εξετάσεων.

σπαραγγια

Σπαράγγια

Ένα φλιτζάνι ωμά σπαράγγια αποδίδει μόνο 27 θερμίδες, 5 γραμμάρια υδατανθράκων, 3 γραμμάρια πρωτεΐνης, 3 γραμμάρια φυτικών ινών καθόλου λίπος και νάτριο. Επίσης, περιέχουν πλήθος μικροθρεπτικών συστατικών

Η διατροφολόγος μας, σας προτείνει :

Μπάρες βρώμης

Η διατροφολόγος μας, σας προτείνει :
«Μπάρες βρώμης» 🍪

TOP