ρεφλεξολογία

Η Ρεφλεξολογία είναι μια μέθοδος που παρόλο ότι γίνεται στα πέλματα εφαρμόζεται για παθήσεις όλου του οργανισμού μας. Μπορεί να εφαρμοστεί παράλληλα με κάθε άλλη αγωγή υγείας.

ρεφλεξολογία

Αν μπορέσουμε μέσα σε λίγες γραμμές να γράψουμε τους λόγους που χρειάζεται κάθε οργανισμός να κάνει Ρεφλεξολογία πραγματικά θα δεχτώ μόνη μου τα συγχαρητήριά μου.

ζωή

Όταν ήμουν 16 χρονών, πέρασα πολύ χρόνο σκεφτόμενος πως θα είναι η ζωή μου. Δημιούργησα ένα υπέροχο πλάνο, πλήρες με καλά καθορισμένες κουκίδες, που συνδέονται με εντελώς ευθείες γραμμές. Σύντομα συνειδητοποίησα ότι ο χάρτης που σχεδίασα στο μυαλό μου σχεδιάστηκε με μολύβι, όχι με μελάνι. Αντικρίζοντας το μέλλον, φαινόταν ότι η ζωή μου θα ξεδιπλώνονταν

ρεφλεξολογία

Δεν έχουμε λόγια να πούμε για τους ανθρώπους που μας επισκέπτονται. Όλοι θέλουν ρεφλεξολογία!

ρεφλεξολογία

Δεν έχουμε λόγια να πούμε για τους ανθρώπους που μας επισκέπτονται. Όλοι θέλουν ρεφλεξολογία!

γύρη - ανοσοποιητικό

Γύρη

Η γύρη είναι μια τροφή που παρέχει σημαντική ποσότητα των θρεπτικών συστατικών που έχει ανάγκη ο οργανισμός προκειμένου να διατηρήσει την υγεία και σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Holistic Health

Διαλογισμός δεν σημαίνει γινόμαστε αγέλαστοι και δένουμε το σώμα μας «κόμπο» ακόμη και αν μας ενοχλεί η στάση μας. Σημαίνει παρατηρώ, αφουγκράζομαι, δίνω χώρο, ακούω τις σκέψεις μου, βλέπω δεν κοιτάζω, επιτρέπω δεν απαγορεύω.

bounty

Σας προτείνουμε μια γρήγορη και πανεύκολη συνταγή για να φτιάξετε τα δικά σας bounty χωρίς γάλα και χωρίς ζάχαρη. Ο χρόνος διαδικασίας είναι περίπου 20΄ και είναι πολύ νόστιμα και υγιεινά. 

Georgia Lazopoulou B - Ρεφλεξολογία

Έκανα την πρώτη μου συνεδρία και αισθάνομαι ήδη τα αποτελέσματα, έφυγα πιο «ανάλαφρη», πιο ήρεμη και ήδη ανακουφισμένη απο το άγχος και την πίεση που κουβαλάω!

TOP