Βιογραφικό της Ρεφλεξολόγου

Δέσποινας Παπαβασιλείου

Έγκριτης ρεφλεξολόγου με ειδίκευση στην Ρεφλεξολογία στη Μητρότητα.

Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει & διοργανώσει πολλά σεμινάρια.

2009

1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μητρότητας & Ρεφλεξολογίας

Παρευρέθη στο 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μητρότητας & Ρεφλεξολογίας στο Ισραήλ, όπου εκπαιδεύτηκε στις τεχνικές εφαρμογές της Ρεφλεξολογίας στην εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τη λοχεία και τις αποβολές. Ειδικεύτηκε στις αποβολές και στην ενδοκρινική εξισορρόπηση.

2010

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ελλάδα

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ελλάδα και συνέχισε την μετεκπάιδευσή της στο εξωτερικό όπως Ισραήλ, Δανία και Ιρλανδία.

Εξέλιξε τις γνώσεις της πάνω στην «Ανάλυση Πέλματος» στην Κοπεγχάγη.

Πήρε μέρος στην 9η ημερίδα του ΚΕ.Ρ.Ε. με θέμα «H.P.V. και Ρεφλεξολογία».

2011

2011

Διοργάνωσε για πρώτη φορά το σεμινάριο με θέμα «Μητρότητα και Ρεφλεξολογία» με εισηγητή τον Mauricio Mosche Kruchik, έναν διεθνώς αναγνωρισμένο καθηγητή πάνω στο θέμα “Μητρότητα και Ρεφλεξολογία”.

Την ίδια χρονιά διοργάνωσε σεμινάριο με θέμα «Ανάλυση πέλματος».

2012

2012

Διεύρυνε και άλλο τις γνώσεις της, παρακολουθώντας δυο σπουδαία σεμινάρια “Introductions to the skills & Techniques of the Original Ingham Method” και “A.R.T. Advanced Reflexology Training“.

2013

2013

Πραγματοποίησε ομιλία στην 12η Ημερίδα Ρεφλεξολογίας, που διοργάνωσε το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, την Κυριακή 26 Μαΐου 2013. Η τοποθέτηση στάθηκε κυρίως στην προσφορά του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.

2014

2014

Παρακολούθησε δύο ακόμη σεμινάρια με θέματα “Reflexology for women’s health” και “Ζone therapy for relieving pain“, με σκοπό να γνωρίσει περισσότερα θέματα πάνω στην μέθοδο της Ρεφλεξολογίας.

2015

2015

Διοργάνωσε το πρώτο πανελλήνιο σεμινάριο με θέμα “Μητρότητα και Ρεφλεξολογία“, με τον καθηγητή Mauricio Mosche Kruchik και τον ΣΕΡ, όπου διεξήχθη στο μαιευτήριο Λητώ.

Το ίδιο έτος εξελέγη τακτικό μέλος στο Διοικητικό Σώμα του Σωματείο Ελλήνων Ρεφλεξολογών.

2016

2016

Toν Μάρτιο του 2016 ειδικεύτηκε περαιτέρω πάνω στην Ρεφλεξολογία στην Μητρότητα στην Ιρλανδία, απο την καθηγήτρια Jenni Tribe, παίρνωντας μέρος σε ενα μοναδικό σεμινάριο, μαθαίνοντας καινούριες τεχνικές συνδυάζοντας ανακλαστικά Ρεφλεξολογικά σημεία.

Τον ίδιο μήνα έμαθε πως μπορούμε να κάνουμε μάλαξη σε γυναίκες κατά την διάρκεια της κύησης και να τις χαλαρώσουμε από τυχόν μυοσκελετικούς πόνους.

Με μεγάλη χαρά έλαβε μέρος στην ομιλία του μαιευτηρίου Λητώ με θέμα “Yoga, Ρεφλεξολογία, Βελονισμός: Eναλλακτικές θεραπευτικές παρεμβάσεις στην Γυναικολογία, την κύηση και τον τοκετό” και ανέπτυξε το θέμα με τίτλο “Ρεφλεξολογία στην Μητρότητα“.

2017

2017

Ομιλία στο Μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη που πραγματοποιήθηκε στα ΙΕΚ Αλφα του Πειραιά με τεράστια επιτυχία!

Θέμα του Εξειδικευμένου σεμιναρίου ήταν “Ρεφλεξολογία στη Μητρότητα”. Σκοπός της ομιλίας ήταν η ορθή ενημέρωση.

Ομιλία στο Λητώ με θέμα “Ρεφλεξολογία μια φυσική συμπληρωματική θεραπεία

ΠΑΡΟΝ
TOP