Παρέχουμε πλήρη προγράμματα
& προσωποποιημένες λύσεις
Ολιστικής φροντίδας & θεραπείας

Γνωρίζοντας τα όρια της εφαρμογής της μεθόδου είτε σαν συμπληρωματική αγωγή είτε σαν αυτόνομη, ακολουθούμε ένα πρόγραμμα που βγάζουμε με βάση τον οργανισμό σου έτσι ώστε να φτάσουμε το γρηγορότερο δυνατό κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Παρόλο ότι η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται στα πέλματα λειτουργεί για παθήσεις που έχεις σε όλα σου τα όργανα με σκοπό να επαναφέρει τον οργανισμό σε ένα υγιές σημείο. Θα χρειαστεί μια σειρά συνεδριών για να δούμε την αρχική βελτίωση ή την εξάλειψη ορισμένων παθήσεων όπως για παράδειγμα του πόνου σε συγκεκριμένα αίτια.
Όταν τελειώσεις την συνεδρία μπορείς να πας ακόμη και για δουλειά χωρίς να χρειάζεται να βγεις από το πρόγραμμα σου.

Ρεφλεξολογία Μητρότητας

Ρεφλεξολογία Μητρότητας είναι ένα παρακλάδι της Ρεφλεξολογίας που εφαρμόζεται για να προσφέρει λύσεις και ισορροπία σε μια πληθώρα διαγνώσεων όσον αφορά την σύλληψη, όπως ορμονική ανισοοροπία Lh, FSH, TSH, κ.α., βελτίωση στην ποιότητα των ωαρίων, βελτίωση στην ποιότητα των σπερματοζωαρίων κ.α. Στην κύηση εφαμόζεται από την 1η ημέρα της σύλληψης έως την τελευταία ημέρα απο την πιθανή ημερομηνία τοκετού ή αντιστοίχως όποτε το μωρό επιθυμήσει να έρθει από μόνο του. Στο 1ο στάδιο του τοκετού μειώνεται η ένταση του πόνου και εν συνεχεία και η διάρκεια του τοκετού, χαλαρώνοντας ταυτόχρονα το μυικό σύστημα.

Ρεφλεξολογία γενικής παθολογίας

Η Ρεφλεξολογια είναι μια συμπληρωματική δια χειρών αγωγή υγείας που βασίζεται στην θεωρία των ζωνών. Εφαρμόζετε με τα χέρια στα άκρα μας, μέσω ειδικών πιέσεων και τριβών με σκοπό την ενίσχυση της ορθής λειτουργίας συγκεκριμένων δομών και οργάνων. Εφαρμόζεται μετά απο διάγνωση που έχει γίνει, για να γνωρίζουμε με ακρίβεια τα σημεία που θα επικεντρωθούμε, τον χρόνο που θα ασκήσουμε την πίεση και γενικά τον τρόπο που θα δουλέψουμε τα αντανακλαστικά σημεία και τις περιοχές. Έρευνες γίνονται για να γνωρίσουμε καλύτερα τον μηχανισμό δράσης της, τα όρια της εφαρμογής της τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει και τους συνδυασμούς της δράσης της με άλλες μεθόδους.

Κλείστε Ραντεβού

ή καλέστε μας στο 210 8949 242

TOP