Βελονισμός

Ο βελονισμός είναι μια από τις αρχαιότερες θεραπευτικές τεχνικές και αποτελεί βασικό κομμάτι της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής.

Η θεραπεία πραγματοποιείται με την τοποθέτηση ιδιαίτερα λεπτών βελονών σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, τα οποία μεταφέρουν μηνύματα στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα του ανθρώπου και προκαλούν μια φυσική αντίδραση του οργανισμού. Ουσιαστικά, διεγείρουμε τον οργανισμό, έτσι ώστε να παράγει τα δικά του “φάρμακα”.

Ο βελονισμός έχει καθιερωθεί διεθνώς σαν ένα ολοκληρωμένο θεραπευτικό σύστημα και όπως κάθε θεραπευτική πρακτική, έχει πολλές διαφορετικές τεχνικές που επιλέγονται ανάλογα με την περίσταση. Τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα διαδεδομένος είναι και ο αισθητικός βελονισμός, καθώς προτιμάται έναντι άλλων μη φυσικών αισθητικών παρεμβάσεων.

Τα αποτελέσματα του βελονισμού είναι εξαιρετικά στην ανακούφιση του πόνου οποιασδήποτε προέλευσης. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων, ψυχοσωματικών διαταραχών, σε γαστρεντερικά και γυναικολογικά προβλήματα, αλλεργίες και πολλά άλλα.

Ο βελονισμός δεν έχει παρενέργειες και είναι εντελώς ακίνδυνος όταν εφαρμόζεται από σωστά εκπαιδευμένους θεραπευτές. Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι αποστειρωμένες, μιας χρήσης και ειδικά συσκευασμένες.

Κλείστε Ραντεβού

στείλτε μας μήνυμα ή καλέστε μας στο 210 8949242

Newsletter

TOP