Ρεφλεξολογία

Η Ρεφλεξολογία είναι μια φυσική δια χειρών αγωγή υγείας που βασιζεται στην διέγερση συγκεκριμένων σημείων που βρίσκονται στα άκρα μας κυρίως χέρια και πόδια,δια μέσω τριβής ή πιέσεων ενισχύοντας την ορθή λειτουργία των σχετικών οργάνων και ανατομικών δομών του οργανισμού. Προσαρμοσμένη στο σύνολο του ανθρώπινου οργανισμού, βοηθάει το σώμα να αποκαταστήσει την αρχική του δομή χρησιμοποιώντας τον ίδιο τον οργανισμό σαν "φάρμακο" .

Η Ρεφλεξολογία είναι μια μοναδική μέθοδος που είναι προσαρμοσμένη στο σύνολο του ανθρώπινου οργανισμού και βοηθάει το σώμα να αποκαταστήσει την υγεία του με φυσικό τρόπο.
Συνήθως μετά την συνεδρία η ένταση μειώνεται και οι δέκτες διέπωνται από αίσθηση χαλάρωσης.
Μερικά από τα αρχικά στοιχεία που μπορείτε να παρατηρήσετε βελτίωση είναι: βελτίωση στον ύπνο, στην  γενική σας διάθεση, στην χαλάρωση όλου του σώματος, στην ενέργειά σας καθώς επίσης και μια αρχική βελτίωση του πάσχοντος σημείου.
Πρέπει να σημειωθεί ότι και άλλες πτυχές βελτιώνονται στο σύνολο του ανθρώπινου οργανισμού, αλλά αυτά είναι τα στοιχεία που παρατηρούνται ως επί το πλείστον.

Μερικά από τα οφέλη της ρεφλεξολογίας περιλαμβάνουν

  • την βελτίωση του κυκλοφορικού
  • την χαλάρωση του σώματος
  • την αποβολή τοξινών
  • τη διέγερση του κεντρικού νευρικού συστήματος
  • την επιτάχυνση ανάκαμψης του οργανισμού μετά από τραυματισμό ή χειρουργική επέμβαση
    την ανακούφιση από διαταραχές του ύπνου
  • την ανακούφιση από τον πόνο
  • την ανακούφιση σε πόνους της εγκυμοσύνης, ακόμα και στην επαναφορά του οργανισμού μετά την γέννηση του μωρού.

Η Ρεφλεξολογία είναι μια τέχνη των αρχαίων χρόνων.

Η Ρεφλεξολογία είναι μια μοναδική μέθοδος που είναι προσαρμοσμένη στο σύνολο του ανθρώπινου οργανισμού και βοηθάει το σώμα να αποκαταστήσει την υγεία του με φυσικό τρόπο.

Στοχεύει να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε μια θετική κατάσταση τόσο κατά την διάρκεια της κύησης όσο και κατά την διάρκεια της γέννας.

Κλείστε Ραντεβού

στείλτε μας μήνυμα ή καλέστε μας στο 210 8949242

Υπηρεσίες

Newsletter

TOP