Ψυχολογία

Η Ψυχολογία είναι η επιστήμη που στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Τα οφέλη της εντοπίζονται όχι μόνο στην απαλλαγή από κάποιο σύμπτωμα, σωματικό ή ψυχικό, που κάνει την εμφάνισή του για να μας ειδοποιήσει πως «κάτι δεν πάει καλά», αλλά και σε μια ποιότητα στην καθημερινή ζωή, όπου καθένας από εμάς καλείται να ανακαλύψει το προσωπικό του αίσθημα της ισορροπίας, μέσα σε συνθήκες που τείνουν προς την ανισορροπία και τον αποπροσανατολισμό από τα σημαντικά ζητήματα της ζωής.

Κάθε άνθρωπος διαθέτει έναν ενδογενή μηχανισμό αυτοθεραπείας ο οποίος, όταν είναι ενεργοποιημένος, συμβάλει στην αποκατάσταση της προσωπικής ισορροπίας και του εξασφαλίζει ποιότητα στην καθημερινότητά του. Μια σειρά ωστόσο από προφανείς αλλά και αφανείς παράγοντες μπορούν να μπλοκάρουν το μηχανισμό αυτό, με αποτέλεσμα σωρεία σημαντικών αλλά και λιγότερα σημαντικών προβλημάτων να εισβάλουν στη ζωή του και να απομακρύνουν την ποθητή ισορροπία.

Στις συνεδρίες ψυχολογίας θα έχεις την δυνατότητα να μιλήσεις, να σκεφτείς , να εντοπίσεις και να φωτίσεις το σημείο σου που μπορεί να σε κάνει να υποφέρεις μα και να θεραπευτείς.

Η εφαρμοσμένη Ψυχολογία, μπορεί να ωφελήσει τον καθένα μας, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό και με ποικίλους τρόπους, αρκεί να την καλωσορίσουμε.

Κλείστε Ραντεβού

στείλτε μας μήνυμα ή καλέστε μας στο 210 8949242

Υπηρεσίες

Newsletter

TOP