Υπηρεσίες Μασάζ

Το μασάζ ή αλλιώς μάλαξη είναι ένα σύνολο εξειδικευμένων χειρισμών που βασίζονται στις αρχές της ανατομίας, της φυσιολογίας και της παθολογίας και εφαρμόζονται με τα χέρια στους μαλακούς ιστούς του ανθρώπινου σώματος.

Ουσιαστικά το μασάζ αποτελεί μια αρχαία θεραπευτική προσέγγιση καθώς η αίσθηση της αφής, το άγγιγμα, είναι συνυφασμένη με την φύση του ανθρώπου, προφέροντας φροντίδα και ανακούφιση στον πόνο, οδηγώντας έτσι τον άνθρωπο σε σωματική και ψυχική χαλάρωση.

Με την πάροδο των χρόνων το μασάζ εξελίχθηκε, εμπλουτίστηκε με νέες τεχνικές και σήμερα πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, αφού συνδέεται άμεσα με την τάση της ολιστικής προσέγγισης των ανθρώπινων αναγκών για υγιή ισορροπία σώματος και πνεύματος .

Πολλαπλά τα οφέλη του μασάζ καθώς:

- Επιδρά θετικά στο μυοσκελετικό σύστημα ανακουφίζοντας το σώμα από πόνους και πιασίματα.

  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αποτοξινώνει την λέμφο.
  • Αυξάνει την ελαστικότητα των αρθρώσεων, βελτιώνει την υφή του δέρματος και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Εξισορροπεί το νευρικό σύστημα, ομαλοποιεί την πέψη και τονώνει τον μεταβολισμό.
  • Μειώνει το άγχος προσφέροντας ηρεμία και βοηθά στην καταπολέμηση της κατάθλιψης απελευθερόνοντας ενδορφίνες (το φυσικό παυσίπονο του οργανισμού).

Απ'την μεγάλη γκάμα των ειδών μασάζ που υπάρχουν (σουηδικό, αθλητικό, λεμφικό, ολιστικό, χαλαρωτικό κ.α) σίγουρα κάποιο θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του καθενός από εμάς και επιβάλλεται να το εντάξουμε στη ζωή μας γιατί τελικά η ισορροπία και η ευεξία δεν είναι πολυτέλεια αλλά επιτακτική ανάγκη για όλους.

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η αρωματοθεραπεία, είναι μια μορφή ολιστικής συμπληρωματικής θεραπείας που χρησιμοποιεί ως μέσο τα μίγματα αγνών αιθερίων ελαίων. Επιδρά ισχυροποιώντας τις ήδη υπάρχουσες δυνάμεις αυτοθεραπείας στο σώμα και συμβάλλει αποτελεσματικά στη φυσική, πνευματική και διανοητική ισορροπία του οργανισμού, που είναι η βάση της υγείας.

ΜΑΛΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Μέσω της μάλαξης προσώπου, το δέρμα αποκτά θρέψη, ενυδάτωση και αποτοξινώνεται, ενώ λόγω της υπεραιμίας, παράγεται ελαστίνη και κολλαγόνο, ενισχύοντας την αντιγήρανση. Γίνεται μία φυσική απολέπιση γιατί μέσω των χειρισμών αφαιρούνται νεκρά κύτταρα με αποτέλεσμα να έχουμε πιο λείο και ομοιογενές δέρμα. Τα οιδήματα φεύγουν, η ένταση αποσυμφορίζεται και η διαπερατότητα του δέρματος αυξάνεται, με αποτέλεσμα να ενισχύεται η δράση των προϊόντων που εφαρμόζονται στο πρόσωπο καθώς αυτά εισχωρούν βαθύτερα.

GUA SHA ΠΡΟΣΩΠΟΥ

To gua sha προσώπου είναι μία ήπια τεχνική φυσικής αντιγήρανσης που γίνεται μέσω χειρισμών χρησιμοποιώντας μία πέτρα από νεφρίτη ή ροζ χαλαζία. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται με σκοπό την απομάκρυνση των μπλοκαρισμάτων στο δέρμα και την αποκατάσταση της υγιούς κυκλοφορίας και ζωτικότητας με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο απαλό, σμιλεμένο και λαμπερό. Με την απομάκρυνση της μυικής έντασης, οι λεπτές γραμμές απαλύνονται και με τη κίνηση της λέμφου, το δέρμα γίνεται πιο καθαρό αποκτώντας μία υγιή όψη, ενώ αποτελεί μια βαθιά χαλαρωτική εμπειρία.

Ο συνδυασμός της αρωματοθεραπείας, της μάλαξης προσώπου και του gua sha αποσυμφορίζει από σωματικές, νοητικές και συναισθηματικές εντάσεις, προωθεί την αντιγήρανση και την αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου, ενώ παράλληλα βοηθά να βελτιώσουμε τα ενεργειακά μας επίπεδα και να διατηρήσουμε ένα αίσθημα αρμονίας μετά από κάθε συνεδρία.

Κλείστε Ραντεβού

στείλτε μας μήνυμα ή καλέστε μας στο 210 8949242

Newsletter

TOP