Κέντρο
Ολιστικής Θεραπείας

γνωρίστε την ομάδα μας

Δεσποινα Παπαβασιλειου
Ρεφλεξολόγος

Η ρεφλεξολόγος Δέσποινα Παπαβασιλείου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας το 2010 και συνέχισε την μετεκπαίδευσή της στο εξωτερικό όπως Ισραήλ, Δανία και Ιρλανδία. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων (Σ.Ε.Ρ). Εξειδικεύεται στην Ρεφλεξολογία στη Μητρότητα.

Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Ο χώρος μας

Τι είναι το Holistic Health?

Μια φορά και έναν καιρό ενώθηκαν δυο κύτταρα και χάρηκαν τόσο πολύ που συνάντησε το ένα το άλλο που αγκαλιάστηκαν τόσο σφιχτά και άρχισαν να σπάνε από το πολύ το σφίξιμο. Τότε για να μην χαθεί κανένα κομμάτι, κάθε κύτταρο που έσπαγε σε άλλα μικρότερα, έβγαζε χέρια και έτσι κρατιόντουσαν όλα μαζί σφιχτά και αγκαλιασμένα για να είναι όλα ένα.

Και έτσι πέρναγαν οι μέρες και όλο και γινόντουσαν περισσότερα αρχίζοντας να δημιουργείτε ο οργανισμό σου. Και κάπως, άρχισες να αισθάνεσαι μέχρι που γεννήθηκες με ένα σύνολο από κύτταρα και συναισθήματα.

Το δικό σου σώμα.

Ένα σύνολο.

Το Ηοlistic Health είναι το πρώτο κέντρο που σε αγκαλιάζει συνολικά, ενώνοντας 3 βασικές υπηρεσίες όπως Ρεφλεξολογία, Ψυχολογία και  Διατροφή με σκοπό να δομήσεις την ορθή λειτουργία του σώματος και του νου σου.

Τις υπηρεσίες μπορείς να τις δεχτείς συζητώντας μαζί με άλλους σε ομάδα ή ατομικά.

Μέσα στο κέντρο είμαστε μια ομάδα που ο καθένας μας απο την μεριά του δίνει το μέγιστο αποτέλεσμα των υπηρεσιών του. Όλοι μαζί συλλέγουμε τις πληροφορίες που παίρνουμε απο την κάθε συνεδρία της εκάστοτε υπηρεσίας και διαμορφώνουμε το αντίστοιχο διάγραμμα, σύμφωνα με τον οργανισμό σου, σε μια πλατφόρμα που βλέπουμε την εξέλιξή σου και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

TOP