Κέντρο
Ολιστικής Θεραπείας

γνωρίστε την ομάδα μας

Τι είναι το Holistic Health?

Μια ομάδα επαγγελματιών που σε σέβεται σαν ανθρώπινο οργανισμό. Είμαστε όλη η ομάδα δίπλα σου για να σε υποστηρίξουμε με τις υπηρεσίες μας ολιστικά, με κύριο μέλημα μας να σου θυμίσουμε ότι μπορείς να καταφέρεις να είσαι υγιείς με μικρές αλλαγές.

Από την στιγμή που είμαστε ένα φυσικό σύνολο, οι φυσικές μέθοδοι είναι αποδεκτές από τον οργανισμό μας και για αυτό δεν έχουν παρενέργειες και αντενδείξεις.

Μπορεί να τρώμε όλοι τις ίδιες τροφές, αλλά δεν είναι ανάλογα «σωστές» για όλους τους οργανισμούς. Μικρές καθημερινές αλλαγές στην διατροφή μας μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό να ξεπεράσει πολλές ασθένειες.

Όλοι έχουμε τα ίδια συναισθήματα αλλά διαφέρει ό τρόπος έκφρασης. Είναι το σημείο που ενώνεται η καρδιά μας με την σκέψη μας, «η πύλη χωρίς πύλη». Η ψυχή μας έχει λόγο και για αυτό μην χρησιμοποιήσεις το σώμα σου για να εκφράσεις όλα όσα δεν λες με λόγια.

Είμαστε μια ομάδα από επαγγελματίες, που όπως εμείς θέλουμε να σέβονται την υγεία μας, έτσι σεβόμαστε και εσένα τον ίδιο!

Δέσποινα Παπαβασιλείου

  • Ρεφλεξολόγος

    Η ρεφλεξολόγος Δέσποινα Παπαβασιλείου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας το 2010 και συνέχισε την μετεκπαίδευσή της στο εξωτερικό όπως Ισραήλ, Δανία και Ιρλανδία. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων (Σ.Ε.Ρ). Εξειδικεύεται στην Ρεφλεξολογία στη Μητρότητα. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Ο χώρος μας

TOP